Veletrh For Bikes

Už víte, že bráchovo starší kolo jsem odvezla do Nehvizd a určitě jste se ptali, na čem budu jezdit. Nic se nebojte, vše je pod kontrolou. Už asi týden předtím jsem věnovala brouzdáním po shopech s koly a hledala to pravé pro mne. Dala jsem dohromady tři favority, ze kterých mi brácha hned jednoho vyřadil s tím, že nemá kotoučové hydraulické  brzdy (Author). No tak mi zůstaly dva modely – Merida a Cube. Konkrétně model Cube Nature 2010, máte ho na oficiální fotce níže.

00008

A úplně NÁHODOU, čistě shodou okolností je v Letňanech veletrh For Bikes.  Vyrážíme. Fífa zase samozřejmě budí u všech sympatie a hostesky mu už z dálky vnucují pexeso, nějaké blbiny nebo figurku lose (samozřejmě reflexní barvy). Jen sluneční brýle mu ne a ne utrefit. A pak už jsme u stánku Cube a moje vybrané kolo Cube Nature 2010 tady mají naživo.

Hrne se k nám takový sympatický pán, vysvětluje nám, čím je to kolo senzační a hlava mu nebere, když brácha tvrdí, že se nemusí snažit, že tomu stejně nerozumíme a že jsme už tak jako tak předběžně rozhodnuti.  Tak mi aspoň pán vysvětlí, jak je to s velikostí rámu, poměří mě a pak posadí na kolo, ať si vyzkouším, jak dosáhnu na pedály, na zem a tak. Pak mi nabízí, že pedály namontuje, ať se projedu.  To odmítám, beru si pánovu vizitku a slibuji, že se ozvu. Kolo je i naživo nádherné. Ve stánku Meridy můj vyhlédnutý kousek nemají, tak už je skoro rozhodnuto 🙂